Press

КОЛЕКЦИЯ КОЛЕДА

ИТАЛИЯ

Веселото коледно настроение на Zappriani стигна чак до Италия! Колекцията ни от ръчно изработени коледни аксесоари гостува в Instagram профила на LOVEThESIGN, в който можете да откриете интересни идеи за обзавеждането на дома, както и най-новите тенденции в дизайна. Този път популярният блог се спря на Zappriani, предлагайки на своите последователи "най-сладките идеи за подарък за всички сладкари и любители на сладкишите".

ЗА МОДЕЛ ЕКО

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Модел Еко „грее“ от страниците на британското списание House & Garden Magazine. С капка изненада, щипка гордост и цели литри радост открихме, че Еко е включен в един от броевете на списанието на страниците посветени на Вдъхновяващи Интериори. Е, ние със сигурност се вдъхновихме! (Повече за изданието вижте тук)!

ЗА МОДЕЛ КОНТРАСТ (ЧЕРНО-ЖЪЛТ)

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Черно-Жълтият абажур от колекция Контраст огрява не само нашия каталог, но и страниците на британското издание GQ Magazin. Един месец след дълга и въодушевена кореспонденция с наша клиентка най-сетне получихме отговор от нея. А отговорът? Отговорът е че когато обичаш онова което вършиш, създаваш красоти, които хората забелязват! Оказа се, че нашата клиента работи за британския GQ Magazin и че публично ни е благодарила от страниците на списанието, публикувайки черно-жълтият абажур.

МАЙСТОРИ НА СВЕТЛИНАТА

БЪЛГАРИЯ

Списание "НАШ ДОМ" заложи на качеството и представи "Майстори на светлината - Студио Zappriani", за първи път на българския читател! В статията ще откриете малко за нас, за тенденциите в осветлението, както и малко мисли и размисли ала Тя и Той. Посетете нашия свят, като прочетете целия материал в октомврийския брой на списанието за 2014г.

СЕРИЯ ДЪГА

ПОЛША

Осветителните тела от серия Дъга можете да откриете и в блога на Дамян Видовски – DesignLove. Самият Дамян е притежател на абажура Еднорог и след контакта си с нас, той публикува въодушевената статия „Лампи направени със страст“. Ние наистина влагаме любов и много внимание в изработката на нашите осветителни тела и истинската награда е когато това бъде забелязано и оценено!

ЗА МОДЕЛ WOODSTOCK

САЩ

Ретро модела ни Woodstock гордо се подвизава на страниците на американския блог Outblush. Блогът публикува най-добрите предложения в редица категории, а ярката индивидуалност на нашия ретро модел грее на страницата с предложения за осветление. И така – както пишат в Outblush, ако търсите ретро стила, но го искате с по-елегантна визия, то модел Woodstock е точният избор!

ДЕТСКА ЛАМПА МОДЕЛ ГОРИЧКА

ФРАНЦИЯ

Нежните и свежи горски мотиви са изключително подходящи за детската и бебешка стая – това са открили авторите на френстия сайт Dans ma chambre il y à, който предлагат идеи за декорация на стаята на всеки малчуган. А в една от страниците на сайта наднича и нашият модел Горичка – готов да озари детската стая и да подари спокоен сън на цялото семейство.

СЕРИЯ ДЪГА, МОДЕЛ МАГИЯ

ГЕРМАНИЯ

Имахме невероятното удоволствие и чест модел Магия да бъде тестван не от кой да е, а от редактора на един от най-популярните блогове за интериор и дизайн в Германия – Raumideen. Още по-голямото признание дойде когато главният редактор на блога избра нежното зелено сияние на модела да осветява именно неговата трапезарията! Това е човек, който се е докоснал до безброй дизайнерски решения в сферата на осветителните тела и неговият избор бе нашият модел Магия!

ЗА ВЕСЕЛИТЕ ТОЧКИ

БЪЛГАРИЯ

Нашите закачливи, весели и шарени точки огряват дома на страхотната BinaBanBina! Тя самата твори прекрасни красоти, които предизвикват усмивки на лицата на малки и големи. За нас е чест и изключителна радост, че талантливата BinaBanBina избра именно Zappriani и нашите цветни Весели точки.

КОЛЕКЦИЯ МЕД

БЪЛГАРИЯ

Октомврийският DIBLA Wallpaper e проект на Kapitanov Design със скромното участие на Студио Запприани. В него ще видите нежния блясък на нашата изящна, изчистена и стилна Колекция Мед. Насладете се и вие на съвместния ни проект – The Brewery.

МАЙСТОРИ НА АБАЖУРОПРОИЗВОДСТВОТО

БЪЛГАРИЯ

Сайтът fashioninside.bg ни определи като майсторите на абажуропроизводството – за нас е чест! Прочетете малко за нашата история и страст и влезте в света на Студио Запприани през погледа на fashioninside.

Каталози